zaterdag 13 april 2013

Zeevisteam Westland: voorvis-sessie Ter Heijde vrijdag 12 April 2013



Hallo vis vrienden,.

Vandaag gaat een gedeelte van het Zeevisteam Westland (Gilles Traas, Martin van der Drift en Willem Louman) voorvissen op Ter Heijde dit keer in het D en E vak. Ed van Zanten en Jan Groenewegen gaan het aas ophalen. Er staat eenz-wind van 4 bft met stoten naar 6 bft, temperatuur 8 °C met weer regelmatig die smerige regen. Het is druk met voorvissers op het strand, verschillende teams zijn informatie aan het verzamelen om tot de beste tactiek voor de voorselectie te komen.

Ik vis weer met de gebruikelijke opstelling, alleen dit keer op beide hengels een nylon spoel. Ook hier is het niet veel qwa vis. Om 09:13 uur weet ik dan toch een klein botje te scoren.



Martin scoort dit keer de meeste vis 5 stuks, waaronder een glasgrondel van 8 cm, die in een officiële wedstrijd gewaardeerd zou worden als een zogenaamde 1 punter en 1 cm oplevert op de kaart. Gilles vangt er 2 en ik blijf steken op 1. Niet echt veel vis dus als je langer dan 4 uur vist met 2 hengels. Gaat vermoedelijk een moeilijke wedstrijd worden zaterdag.

Vis greetz,

Willem

0 reacties:

Een reactie posten